Behandlingar

Boka Online

Nu kan du boka din behandling hos oss enkelt och smidigt online. Var snäll och avboka minst 24h innan behandling. Det går även bra att ringa eller besöka våran salong för att boka in en tid hos oss.

 

Side view of an attractive young woman receiving back massage at spa center
Unna dig en behandling

Behandlingar


Svenska klassiska  massage är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massören upp spänningar i kroppen och ger en skön avslappning. Du blir lugnare, rörligare och smidigare i kroppen. Du får även ett ökat välbefinnande genom en positiv påverkan på kroppens ”må bra-hormoner”.
Passar dig som känner dig stel i musklerna

Hot-Stone massage
är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Det är en massagebehandling med varma, lena lavastenar tillsammans med väldoftande aroma-oljor. En Hot-Stone massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar  dig.

Bra för Dig som har besvär med kramper, muskelspänningar eller knutor, behöver varva ner/är stressad
har mycket celluliter, har dålig blodcirkulation vill ge dig själv en total avslappning

Oljemassage

Den thailändska oljemassagen är mycket lik den traditionella thaimassagen men det som skiljer de bägge åt är att oljemassagen är en betydligt mjukare massage som har en större inriktning på att massera muskler.

                                     
Thaimassage

Är en typ av massage i thailändsk stil som involverar stretching och djupmassage. Genom att man behandlar tryckpunkter och sedan sträcker ut kroppen blir den behandlade avslappad.
Thaimassage  ger både stretching och djupmassage.
Är bra för de som lider av stress, oro, spänningar i kroppen eller ömma muskler.

 
Mix-massage
Detta är ett populärt val hos oss

Är en kombination av Oljemassage och Thaimassage som fixar ömmande muskler och får dig att slappna av samtidigt.
Detta är ett populärt val hos oss.

Nacke, Axlar, Rygg
Intensiv puktmassage

Är du stel, öm, trött och sliten i rygg/ nacke/ axlar? Då passar denna djupgående massagen alldeles ypperligt. Den ökar bl.a blodcirkulationen och släpper på spänningar i just dessa områden.

 
Thai SPORT mix Spa massage

Hos oss är ”Thai sport mix Spa massage.” En djupgående massage som ger ” en djup avslappning” ( lite tuffare och djupare än klassisk massage).
Min teknik är att jag använder avancerade handgrepp och tryck som passar dig och dina spändningar i dina muskler. ( inga massageverktyg, jag använder händer och armbågen). Och där fokuserar jag på dina spändningar i muskler, knutor/triggerpunkter på det område du har besvär.

Vid behandling börjar jag varma upp din kropp, trycka på din kropp för att känna på dina spänningar i muskler. Jag börjar med att massera din vänster sida, ben, fötter, vad, sätesmuskel, ländryggen, upp till ryggen, axlar och nacke, armar-baksidan armar, händer och avslutar med huvud massage.

 

 
Fot-ben massage

En härlig djupgående massage av fötter och ben. Denna behandling hjälper till att löser upp spänningar i benen och mjukar upp fötterna. Förutom att du kan känna att massage skapar en avslappnande effekt så får dina fötter tillbaka sin energi och spänst. Massage ökar blodcirkulation i dina ben, viket kan motverka svullnad och trötthet i dem.

 

Avslappnande massage

ayurvedic-foot-massage_274689-13223
1) Fot-ben​ massage
  1. En härlig djupgående massage av fötter och ben. Denna behandling hjälper till att löser upp spänningar i benen och mjukar upp fötterna. Förutom att du kan känna att massagen skapar en avslappnande effekt så får dina fötter tillbaka sin energi och spänst. Massagen ökar blodcirkulation i dina ben, viket kan motverka svullnad och trötthet i dem. 

Vid fotvård-spa behandlingen använder vi hela paketet av denna härliga produkter av naturliga örter och Aloe vera produkter. Observera att Fot-spa-behandlingen inte är medicinsk fotvård. Fot-spa behandling med vegetabiliska och nyttiga produkter. Dags att ta hand om dina fötter! Dina fötter behöver ofta lite omtanke. Ge dina fötter en skön och behaglig upplevelse.

spa-concept-with-woman_23-2147816905
Aromamassage mjuk och avslappnande

Aromamassage liknar taktilmassage då massagen är lugn och mjuk. Vid aromamassage så använder man sig också av eteriska oljor. Dessa oljor har olika positiva effekter på oss beroende på vilken olja man väljer. Vissa verkar avslappnande, andra uppiggande eller läkande. Oljorna används både på huden, men också i form av dofter.

Barn massage

Varför inte massage för barn….
Vid barn massage mår barn lika bra av massage som vi vuxna gör…


4) Ansiktsbehandling

Ansiksbehandlingen

Jag börjar behandlingen med ansiksmassage, sedan utför jag ansiktsbehandling. Under hela behandlingen använder vi oss av forever living produkter som baseras på Aloevera. Vi börjar med ansiktsrengöring, ansikts skrubb, mask och slutar med att vårda ansiktet med vårdande Aloe vera ansikts hudkräm som passar för årstiden. Jag avslutar behandlingen med Huvudmassage.